Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Olyan lehet, hogy csak iskoláb...

Olyan lehet, hogy csak iskolában vagyok büdös?

Figyelt kérdés
Szóval, az iskolában sajnos tavasz óta éreztem magamon szagokat, oszttársaim is mondták hátam mögött,meg előttem,hogy fú de büdös vagy ember...de én nemtudom hogy wtf? mitől? Izzadság nem lehetz,mert egész nyarat végigdolgoztam hosszúmunkásnadrágban, munkásrövidujjuban, és izzadtam mint a ló,mégse éreztem...meg kresz órára is jártam, ott mindig egy csaj mellett ültem, és közel volt hozzám és beszélgettünk is, és nem éreztem én se ,meg ő se mert akk nemhiszem hogy beszélgettünk volna. Meg ahol dolgoztam más házakban, ott se vettem észre,hogy húzták volna az emberek a szájukat vagy valami...segítsetek légyszi :(

2016. aug. 31. 22:30
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Iskola előtt fujd be magad valami jó erős dezodorral a lábad cipődet és használ parfümöt, és tusolj suliba menés előtt.
2016. szept. 2. 21:13
 12/30 anonim ***** válasza:
38%
Mond, te megbuktál? 17 évesen 10. et járod ? Hát ez szép mondhatom , én a te idődben 10. -es ként , 15 - 16 éves voltam.Így sosem lesz szakmád, büdös neked a munka szerintem, és nem az a bajod neked hogy büdös vagy , hanem hogy nem szeretsz iskolába járni, mert már egyszer alapból megbuktál, meg kitalálsz minden s*art ! ez az én véleményem, szóval ez éven szedd össze magad! Kitartás kérdése . 17 évesen minek még barátnő neked?
2016. szept. 2. 22:08
 13/30 A kérdező kommentje:
Jól megmondtad...az nem baj,hogy másik városba költöztünk, és nem volt gépésztechnikus osztály az iskolában, ezért kellett mennem egy 9.-es osztályba? :DDDD (10.-ből)
2016. szept. 2. 23:05
 14/30 A kérdező kommentje:
köszi 21:13-as. Szoktam dezodorozni, de nem segít egyszerűen...volt időszak,hogy lábamat hintőporoztam, cipőmet cipősprayeztem, s€ggemet hintőporoztam, de úgyse semmi... -_-
2016. szept. 2. 23:06
 15/30 anonim ***** válasza:

Volt valami megoldás, hogy 14 napig csinálsz valamit, és egész éjjel izzadsz mint a kutya, de aztán 0 izzadtság, mert éjjel kiizzadod.

Nem jegyeztem meg, mert nem kell nekem.

2016. szept. 4. 22:10
 16/30 anonim válasza:
Iskolába van tusoló? Ha nagy a baj minden 2. szünetben tusolj. És valami extra férfi samponnal. 2x
2016. szept. 5. 00:01
 17/30 anonim ***** válasza:
Én akkor árasztottam büdös szagot, - az a hasamból jöhetett valahonnan - amikor a mamám romlott párizsit csomagolt nekem reggelire. Gondolom sokáig állt ott a hűtőben, anyám nem is nekem vette, mamámat el kezdte irritálni, hogy ott áll és senki nem nyúl hozzá, ránk fog rohadni, és akkor megijedt, és mintha még mindig friss lenne , el kezdte nekem meg a bátyámnak reggelire iskolába csomagolni. És ahogy mentem a megálló felé, jöttek szembe, akik máshova jártak, és röhögtek rám, és beszólogattak, hogy "Disznó", akkor még nem értettem, de iskolában, ott belül az épületben, zárt térben már én is éreztem. Onnantól nem ettem meg, ha csomagolt párizsit, és ezt kicsivel később a szalámival is eljátszotta. Belecsomagoltam a szalvétába mielőtt el kezdtem volna enni, legalábbis külön raktam, lehet, hogy zsebkendőbe, és elbúcsúztam tőle ilyenkor evés előtt. Minekutána megmondtam, hogy egyáltalán ne rakjon semmilyen húst a szendvicsbe. Főleg nem, ha már romlott, mert annak a szaláminak még az ízén is érződött, hogy nem stimmel vele valami. Amúgy veled nem tudom, mi lehet, de ha esetleg rászoktál valami új fajta kajára, vagy mittudomén , akkor lehet akár attól, de én mondom, nem értek hozzá.
2016. szept. 5. 00:10
 18/30 A kérdező kommentje:
Ugyan azokat ettem nyáriszünetben is, mint suliban :( csomagolni is ugyan azt csomagoltam, amit iskolában. Pszichés dolog lehet?
2016. szept. 5. 15:02
 19/30 anonim ***** válasza:
A kérdéshez csatolt témakörökben meg is van válaszolva a kérdésed. A szorongás az oka. Ugyanis amikor szorongás miatt izzadsz, akkor az izzadság nagyobb része fehérjéből áll, amiből táplálkoznak a bőrön élő baktériumok, és ezeknek az elszaporodása okozza a kellemetlen szagokat. Amikor simán csak a meleg miatt izzadsz, akkor az izzadság nagyobb része sima víz, ami nem táplálja a bacikat, tehát nem is leszel olyan büdös miatta. Itt azzal van a gond, hogy a suliban izgulsz és emiatt van rossz szagod.
2016. szept. 7. 17:50
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszi, és mivel tudnék javítani ezen? :(
2016. szept. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!