Help a zacskom izzad és vizelet szaga! Van és ilyen fehér pöttyök vannak rajta és a farkamon is iskolában is izzad ott lent és büdös minden nap fürdök a leg drágább tüsfördökkel mitől van? :S
Azert budos, mert izzad.
Hasznalj olyan alsonadragot ami szellozik,oltozz lengebben. Az izzadassal elmehetnel endokrinologushoz, o tud ra ajanlani valamit.
A feher pottyok meg szerintem fordyce pottyok, amik teljesen normalisak, mindenkinek vannak.
A fehér pöttyök utalhatnak betegségre. Kivéve, ha Fordyce-pöttyökről, vagy az úgynevezett "pearly penile papules" nevű elváltozásról van szó, mert ezek nem betegségek! Keress rájuk neten, és ha a tiéd is ilyen, akkor megnyugodhatsz, nem betegség.
De ha másmilyenek, akkor bizony irány a doki, mert lehet, hogy valami csúnya fertőzésed van!
Nem kritizálom az eddigi válasz írókat,de válaszukból az derül ki ,Akár ők is kiíhatták volna ezt a kérdést .
Az izzadás nem más,mint a testünk hőszabályozása .A fajfenntartás szempontjából legfontosabb a herék hűtése .
2 fokkal kell hűvösebb nekik,mint egyéb testrészünknek .
Sehol a testünkön nincs annyi izzadás mirigy ,mint a zacsin .Úgy látszik itt még egy válaszoló sem hallotta a mondást," olyan melegem volt ,hogy még a tökömön is folyt a víz " .Na ezért izzad annyira .
Minden izzadságnak szaga van.Ez egyénenként változik,és nagyban függ az anyagcsere lebomlásától .A bevitt ételek elfogyasztásától .Az izzadást nem szabad korlátozni,mert itt távozik el a legtöbb méreg anyag is a szervezetből .
A szőrszálak meg azért vannak ,hogy az izzadságot kivezessék a testről.Nem véletlen nő a hónalj szőr sem olyan hosszúra .Amit zacsira javasol az orvos is,a naponta hintőporozás .Ez azért is jó,mert nem dörzsölődik ki sem a comb beleső,lágyék ,zacsi . A kellemetlen szagra meg oda is jó a dezodor befúvás .Akár 3 féle fehér pötty is lehet.Izzadás mirigy ,faggyú mirigy ,fordyce .
Ha nyugton hagyod őket,egyikkel sem lesz gondod .
Ui. jöhetnek a 0 pontozók,kritizálók.Elfogadom akkor,ha tudományosan bizonyitják ha valamit is rosszúl írtam válaszomba .Legyenek nyíltak is ,ne hátulról támadjanak mellbe .
Utolsó válaszadó: Szerintem tökéletesen leírtad a lényeget!
(én adtam is egy zöldpacsit!)
És tényleg azt kevesen tudják ,hogy az izzadást NEM szabad korlátozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!