Ma megyek nőgyógyászhoz, két óra az út oda. Félek, hogy pipilnem kell mire odaérek, amúgy is ha ideges vagyok, mindig vécére megyek. El lehet menni még előtte pipilni? Nem leszek a vizelet miatt túl büdös? Vagy milyen nedves törlőkendőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 14:28
1/8 anonim válasza:
Ha odaérsz, akkor pisilj, mert kellemetlen lehet teli hólyaggal, ahogy nyomkodja a pocakod vagy UH csinál. Miért lenne büdös? Gondolom, nem pisiled le magad és használsz wc papírt is, vagy zsepit, ha ott nincs papír. :) Bármilyen törlőkendő jó, én a Rossmann és a Müller saját márkását használom.
És visszafelé meg pláne nem értem, hogy miért ne pisilhetnél :D
2/8 anonim válasza:
Ellehet menni pipilni, ezért van is minden nőgyógyászati rendelő várótermében wc. Sőt ajánlott is előtte, kivéve ha terhességi uh-ra mész. A törlőkendő megoldás.
3/8 anonim válasza:
Ha jobban érzed.magad tőle, használj intim törlőkendőt nyugodtan. Nem jelent gondot vizsgálatnál.
Látott az.orvos kárón varjút. Egy fertőzés sokkal büdösebb, mint a pipi.
4/8 anonim válasza:
a vizelet miatt büdös? randira mész vagy orvoshoz? tudod miket lát az az orvos? a gombás sárgás bűzös folyással érkező középkorú nők szerinted mennyire büdösek? pipilj amikor csak jól esik
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor még elmegyek beszerezni egy ilyen törlőkendőt. Köszönöm!
2015. febr. 24. 15:25
7/8 A kérdező kommentje:
Fúúúj, neked....
Én örültem, hogy vettem ^^ Ajánlom mindenkinek:)
2015. febr. 25. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!