8 mm-es vesekővel hogy-hogy még egyszer a büdös életbe nem éreztem fájdalmat?
nem mintha vágynék rá. csak nekem ez fura, hogy bal vesébe kisebb, jobb vesébe ekkora ,meg elvileg a prosztatába is van kövem. szal elég fos:S
a panaszom csak annyi volt amiért a dokihoz fordultam, hogy gennyesnek, véresnek láttam a vizeletem
a hónapja megyek elvileg zúzásra, de nem tudom mire számítsak:O
18f
A veseköveknek 2 fajtáját különböztetjük meg.
1.Kalcium -oxalátból felépülő
2.Struvid/fertőzött vizeletből kialakuló/
Az első kialakulásáért felelős ételek: cékla, zeller uborka, grépfruit, petrezselyem, rebarbara, spenót, eper, csoki, mogyoró, dió kóla, teljes kiörlésű lisztből készült pékáruk, vöröshúsok, halak, bab, borsó, karfiol.
Amit viszont sokat kell enni, az a B/ vitaminokat tartalmazó ételek.
A második kialakulását elkerülhetjük, ha vigyázunk arra, hogy ne fázzunk fel, a húgyuti fertőzéseket elkerülni!
köszönöm a válaszokat
de tudjátok mi a fura hogy már nyár óta megvan :O
.igen az ultrahangos. legalább is remélem. nem műtét meg ilyesmi vmi 4 betűs rövidítése van
jah nagoyn sok c vitamint ettem multkor, minden nap egyet betoltam hónapokig
uhhh. akkor a 2. lehet. volt baktérium is a vizeletembe amit antibioikummal kíirtottak(elvileg).
de több mint fél évig ott van?
az hogy lehet hogy évekig ott lenne majd egyszer tök váratlanul befoshatnékom lenne a fájdalomtó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!