Ha meg fáztam szedhetek több c-vitamint?
Gyorsan meg szeretnék gyógyulni mert nem akarok hiányozni a suliban az első napon.Kondis c-vitamint szedek de ez semmibe nem Különbözik a sima vitamintól(BioTechUSA Vitamin c-1000)Ezen az áll hogy egy tablettánál ne vegyek be többet egy nap,de egy cikkben aszt olvastam hogy ha meg fázott az ember nyugodtan vehet be többet nem fog ártani,eszt egy nagyon jó gyúrós oldalon olvastam ami híresnek számít, nem írják tele baromságokkal!(shop.builder.hu)
"Exkluzív Builder-tipp, szerkesztőségileg tesztelve és jóváhagyva: támadj napi 10-15g C-vitaminnal, ezt egyenletesen elosztva vedd be a nap folyamán. Nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot igyál ilyen dózis mellett: kb. 4 liter vízzel illik számolni ilyenkor, de az sem baj, ha több. Garantáljuk, ha az elején megcsíped a göthöt, ez a lórugás akár 1 nap alatt helyrezökkent"De azért nem vagyok biztos benne azért valaki olyan véleménye érdekelne aki ért hozzá!
Nyugodtan szedj napi 2000 mg C vitamint, semmi bajod nem lesz tőle. Ne egyszerre vedd be, hogy egész nap legyen a szervezetedben.
Szedj hozzá D vitamint is, hiszen ez segíti a C vitamin felszívódását.
Nyugodtan bevehetsz reggel, délben, este 1-1 1000-es /ha lehet liposzómás/ C vitamint.
Sajnos még a mai napig is van olyan bugyuta gyógyszerész, aki olyan baromságokat dumál, hogy a "C vitamin vesekövet okoz". Ne higyj a hülye dumának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!