Miért érzem ez?
Szerintem meg pont anyukáddal kellene megbeszélni, hogy azért vagy elkeseredve (és vagdosod magad), mert bántanak.
(Nem csak vékony emberek rohangálnak az utcán, az emberek sokfélék.)
bullying: így nevezik másként a csoportos agressziót, amit átélsz.
Nem vagy egyedül vele. Ha beírod ezt a szót a google-ba, sokat olvashatsz róla, tanácsokat is, és arról is, hogy mások hogyan élték túl.
Sajnos ez manapság gyakori. A bántalmazók a saját kisebbrendűségi érzésüket így akarják kompenzálni, hogy másokat bántanak.
Én egy jól ápolt felnőtt nő vagyok, és reggelente, mikor munkába megyek felnőtt férfiak piszkálnak, kiröhögnek. Szerinted miért? Ha nem a saját butaságuk miatt.
Ha nem lennél "kövér" (azért írom így, mert nem tudom, valóban az vagy-e, vagy csak te látod így), akkor meg lehet, hogy azért piszkálnának, mert sovány vagy. Érted? Mindenképpen ők a buták! Ha látják, hogy megbántanak, annál inkább csinálni fogják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!