Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ti az alvásproblémáitokat...

Ti az alvásproblémáitokat hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés

Ha nem merülök ki totálisan, akkor nem megy a 7 óra alvás. Nem tudok sosem elaludni amikor lefekszem, gyakran 2-3 órát forgolódom. Rendszerint egyik éjjel pocsékul alszom, így másnap élőhalottként élem le a napomat, estére teljes kimerülés és akkor sikerül aludnom. Viszont így hosszabb távon nem fog működni, hiszen 1 éjjel alvás 1 éjjel nem alvással nem fenntartható a napi gondok, munka elvégzése. Ráadásul a fizikai kifáradás sem segít csak ront a dolgon.

Nektek hogyan sikerült megoldani ezt a problémát?

2016. aug. 10. 18:27
 1/5 anonim válasza:
Nekem is vannak alvásproblémáim, nálam a citromfű tea vált be.
2016. aug. 10. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak igaza van, a citromfű tea tényleg nagyon jó ilyen problémára. Ha esetleg nem segít, meg lehet próbálni a Valeriana drazsét (gyógynövényes nyugtató), de nekem személy szerint az semmit sem ért, viszont ha 2-3 filterből főzök citromfű teát, akkor az tuti nyugodt éjszakát biztosít.

Szokták még emlegetni az elalvás előtt ivott meleg, mézes tejet....állítólag az is jó, bár arról személyes tapasztalatom nincs, de egy próbát megér!

2016. aug. 10. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ami még nekem segíteni szokott ilyenkor, ha meditációs zenét hallgatok.. .érzem, hogy megnyugszom, lelassul a szívverésem és utána bele is alszom :)
2016. aug. 10. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad tuladagolni a citromfuvet, azt olvastam akkor ellentetes hatast valt ki.
2016. aug. 10. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. A citromfű teát még nem próbáltam, a valeriana kapszulát viszont igen, amivel vegyes tapasztalataim voltak. Volt amikor segített, volt amikor nem. A meditációs zene segít lazítani, de még nem aludtam el tőle, mint ahogy a meditáció sem hozott sosem alvás közeli állapotba eddig. Lehet én nem csináltam jól..
2016. aug. 10. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!