Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már valakinek cikis,...

Utalomasulit2002 kérdése:

Volt már valakinek cikis, átázós napja? Hanigen, akkor hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert én ma reggel átáztam, és amikor ki akartam menni a mosdóba az öcsém megkérdezte hogy beszartam-e. Annyira kínos volt! Egész nap ezzel piszkált, de mégsem akartam neki elmondani hogy miért is történt ez. Olyan kínosan érzem magam,és hátha enyhül a kínom, ha tudom hogy másokkal is történt ilyesmi.

2015. nov. 1. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
ha leírom, hogy a diplomaosztómra menet a buszon úgy átáztam, hogy még szoknyát is kellett vennem egy boltban, akkor megnyugszol?
2015. nov. 1. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Én pedig kimentem egy kémiafeladatot megoldani a táblához, vajszínű nadrág volt rajtam, és visszafelé az egyik osztálytársam súgta a fülembe, hogy ,,Átáztál..."

:D szerinted?

Amúgy az volt az utolsó óránk, pulcsit kötöttem a derekamra, és spuriztam haza.

2015. nov. 1. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszer-kétszer már mindenkivel előfordult.:-) Pulcsi a derékra (vagy sál, nagyobb kendő, ha nincs más), és villámgyors átöltözés. Ha kell, akár új szoknya/nadrág, az egyik melegítőnadrágom így került be a ruhatárba.

Amióta kitapasztaltam a szervezetem működését ezen a téren, a necces napokon dupla biztosítással mászkálok (tampon+betét), szigorúan fekete vagy más sötét színű nadrágban.

2015. nov. 1. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagyok lány de tudom a helyzet sújosságát.

mivel mindíg bevárom bnőmet a sulija előt egyszer már fél órája vártam nem jött beugrottam a portás mondta hogy van egy lány aki még itt van és sejtettem hogy ő az a lényeg hogy elindult volna hazafele de váratlanul jött meg neki és felkészületlen volt..

a egész nadrágja cipője alsója át volt ázva nem is kicsit..

Mivel nem akarta hogy bemenjek mondtam vegye le mindent és öltözön át a én tesi cuccomba... (tudom tudom)*

Nagy nehezen felvette de nem akarta végül hívtam egy taxit amivel levittem magunkhoz. szerencsére senki sem volt otthon így ott levetkőzött és kimostam a ruháit nomeg közben elugrottam hozzájuk váltóruháért.. miután vissza értem felöltözött és haza ment persze a anyja házisárkány módjára leordított hogy hogy merészeltem hozzánk vinni és még ránézni mikor le volt öltözve.. aztán ez bele is rondított a kapcsolatba mert a anyja elkezdet háborúzni.....

De istenem a lánya egy kritikus pontot úszot meg úgy hogy senki sem látta...

2015. nov. 1. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Altalanos 8.-ban ugy ataztam, hogy az egesz fenekresze veres volt a vilagoskek farmeromnak. Ez 45p alatt tortent, mert az elozo szunetben meg nem volt gond, csak ora alatt tortent a baleset, es kikereckedni sem tudtam, mert akkor meg mindenki latta volna. Igy ora vegen megvartam h mindenki kimenjen, felvettem a kabatom, es rohantam a wcre, az utolso orat meg ellogtam.
2015. nov. 1. 22:57
 6/8 anonim válasza:
Én srác vagyok.. tudom h mit éreztek lányok... egyszer beszartam még az általánosban.. nem volt nálam váltó,, meg semmi, még 1 pulcsi sem amit odaköthettem volna xd Úgy sátáltam haza, ugy 2km et. xd Azóta ha hasmenésem van, nem megyek sehova.. nem cink, ha beszartál volna na az témyleg cink lenne :D
2015. nov. 2. 10:38
 7/8 anonim válasza:
15%
mi a faxom az az átázás?
2015. nov. 2. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Az a átázás mikor nem megfelelően van felhelyezve a betét és mellette átázol a mensid miatt.

Vagy pedig nem megfelelő betéted van ami nem képes felfogni azt a mennyiségű menstruációs váladékot.

2015. nov. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!