Volt már valakinek cikis, átázós napja? Hanigen, akkor hogyan oldottátok meg?
Én pedig kimentem egy kémiafeladatot megoldani a táblához, vajszínű nadrág volt rajtam, és visszafelé az egyik osztálytársam súgta a fülembe, hogy ,,Átáztál..."
:D szerinted?
Amúgy az volt az utolsó óránk, pulcsit kötöttem a derekamra, és spuriztam haza.
Szerintem egyszer-kétszer már mindenkivel előfordult.:-) Pulcsi a derékra (vagy sál, nagyobb kendő, ha nincs más), és villámgyors átöltözés. Ha kell, akár új szoknya/nadrág, az egyik melegítőnadrágom így került be a ruhatárba.
Amióta kitapasztaltam a szervezetem működését ezen a téren, a necces napokon dupla biztosítással mászkálok (tampon+betét), szigorúan fekete vagy más sötét színű nadrágban.
Nem vagyok lány de tudom a helyzet sújosságát.
mivel mindíg bevárom bnőmet a sulija előt egyszer már fél órája vártam nem jött beugrottam a portás mondta hogy van egy lány aki még itt van és sejtettem hogy ő az a lényeg hogy elindult volna hazafele de váratlanul jött meg neki és felkészületlen volt..
a egész nadrágja cipője alsója át volt ázva nem is kicsit..
Mivel nem akarta hogy bemenjek mondtam vegye le mindent és öltözön át a én tesi cuccomba... (tudom tudom)*
Nagy nehezen felvette de nem akarta végül hívtam egy taxit amivel levittem magunkhoz. szerencsére senki sem volt otthon így ott levetkőzött és kimostam a ruháit nomeg közben elugrottam hozzájuk váltóruháért.. miután vissza értem felöltözött és haza ment persze a anyja házisárkány módjára leordított hogy hogy merészeltem hozzánk vinni és még ránézni mikor le volt öltözve.. aztán ez bele is rondított a kapcsolatba mert a anyja elkezdet háborúzni.....
De istenem a lánya egy kritikus pontot úszot meg úgy hogy senki sem látta...
Az a átázás mikor nem megfelelően van felhelyezve a betét és mellette átázol a mensid miatt.
Vagy pedig nem megfelelő betéted van ami nem képes felfogni azt a mennyiségű menstruációs váladékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!