A gerincsérv, hogy alakulhat ki és, hogy lehet segíteni az illetőnek a felépülésben?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy nézki,hogy anyukámnak gerincsérve van és szegény teljesen be van pánikolva,hogy mi lesz vele ha megműtik,hogy fog felépülni meg ilyenek és ebben szeretnék segítséget kérni,hogy segíthessek neki.2016. aug. 5. 13:17
1/4 anonim válasza:
Nekem bevált a lézerterápia, amikor előjött a fájdalmam. Műttetni nem kellene, mert 50% az esély, hogy semmi nem változik, arra is van esély, hogy rosszabb lesz és kis esély, hogy jobb lesz.
2/4 anonim válasza:
Az első csak a pénzrehajt.
a rossz testtartás, gyenge izmoktól.
Hát, váll edzés kell.
Ami itt van az jó lehet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7814765-..
Ha a gerinc alján van, akkor fitness teremben a csigán lehúzás szűk fogással is segíthet.
Láttam ilyen földi mogyoró fitball labdákat, azon keresztbe feküdve is jól tud nyúlni a hát esténként
3/4 anonim válasza:
Ha nekem írtad, hogy a pénzre hajtok, akkor azt nem értem... Egyébként ingyenesek voltak!! Több év különbséggel 2-szer kellett megismételni. De, amikor előjött és menni sem tudtam, akkor nekem segített reggel 2 darab aszpirin is.. (ha megírnám, hogy 3,5 éve miért nem fáj egyáltalán, na akkor mondhatnád, hogy pénzszerzés :) )
4/4 anonim válasza:
Mri vizsgálatot nem árt csinálni, és utána beszélni egy idegsebésszel. Nem kell megműttetni ha nem muszáj , ha normális orvost találtok akkor ő is ezt fogja mondani. Ami nagyon fontos egy jó gyógytornász felkeresése, a gyógytorna sokat javíthat az állapoton. A műtéttől pedig nem kell annyira megijedni, engem 2 hónapja műtöttek, és sokkal jobban vagyok mint a műtét előtt. Még kímélő életmódot folytatok, de sokat javultam már. Ha vigyázol magadra műtét után és komolyan veszed a rehabilitációt (gyógytorna, úszás, kímélő életmód) akkor helyre lehet jönni. 18 éves vagyok, még előttem az élet úgyhogy nem fogom várni a csodát hogy meggyógyuljak, hanem teszek érte. Anyukádnak jobbulást és kitartást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!