Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 3. stádiumú végbélrákból van...

3. stádiumú végbélrákból van kiút?

Figyelt kérdés
Áttétek vannak nyirokcsomóban. Műtét volt, és kemó folyamatban, eddig 3 terápián van túl. 55 éves az illető.
2016. aug. 4. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Csodák történhetnek bármikor, de itt már főleg az életminőség javítása és a fájdalomcsillapítás fog előtérbe kerülni. 3. stádium annyira előrehaladott, hogy onnan visszaút már nincs.

Részvétem.

2016. aug. 4. 20:16
 2/7 A kérdező kommentje:
De találkoztam az illetővel, és nem is látszik meg rajta az egész. Kicsit lefogyott, de nem vészesen. Még reménykedünk....
2016. aug. 4. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:

az 2 külön dolog, hogy mi van belül és kívül. én találkoztam már nagydarab 70 éves petefészek rákos nénivel, akinek már vagy 3 alkalommal kellett a hasát felnyitni a rák és a bélösszenövések miatt.

de volt olyannal is dolgom, aki végstádiumos rákos volt és a tüdeje full tele volt áttéttel. külsőleg ezek nem látszódnak.

2016. aug. 4. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Személyesen ismerek olyan hölgyet, akinek szintén rákja volt, tele volt áttétekkel és az orvos annyit mondott neki, hogy búcsúzkodjon. Aztán eltűntek az áttétek, és azóta is életben van. Ilyen csodák történhetnek, de szerintem ez sajnos nagyon ritka.
2016. aug. 4. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Van kiút! Amíg nincsennek távoli áttétek addig lehetséges a gyógyulás is! Vegye fel a kezeléseket, s minden lehetséges.
2016. aug. 4. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
2016. aug. 5. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van rá ötletem, hogy hogyan lehetne segíteni.
2016. aug. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!