Végbéltályog 3 év után kiújulhat? A panaszok ugyanazok. részletesen lent.
3 éve kezdődött,viszonylag kémény csomó,nem vérzett.Volt már aranyerem,hasonló.de az vérzett.Pár napig tűrtem,majd azzal,hogy aranyér,de nem vérzik gondolattal elmentem a sebészetre.Tályog,doki pillanatok alatt minimális fájdalomnak kiüritette,egy hét után már a teljesen gyógyult.Tegnap megint kezdődik,egyenlőre kenem Reparonnal.Meddig várjak szerintetek?Nem szeretném,ha hét végén lenne komolyabb baj,kedden megyek nőgyógyászhoz.Bírjam ki addig?
A "kedvenc" sebészem holnap délután rendel,most erre gondolok..ha jobb nem lesz,megyek
Ha annak idején nem lett tokostól kiműtve, csak felvágták és "kitakarították", akkor 99%-os a kiújulás esélye. A lényege az, hogy a tokot is szedjék ki, hogy ne tudjon újra telítődni.
Egyenesen a sebészetre menj, ez nem a nőgyógyász feladata! Ő úgyis tovább utalna....
Nem vérzik,csak fáj,mozdulatra is
A nőgyógyászra azért gondoltam,meg tudja állapítani,hogy aranyér v. sem.Szó szerint ránéz,de nem csinál semmit
Az aranyér elmúlik magától-most két "kukkolás" lestz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!