Étkezés utáni gyomorfájással kapcsolatban valakinek hasonló tapasztalat? Mitől lehet?
Evések után nagyon gyakran fáj a gyomrom, erőteljesen, van, hogy órákig, van, hogy csak egy fél óra. Majdnem minden nap, de érdekes módon reggeli után sosem, ebéd után is ritka, általában vacsora után szokott lenni, és általában akkor, ha meleg ételt vacsorázok. Mitől lehet ez? Annyira szokott fájni, hogy órákig szenvedek gyakran, így nem tudok elsiklani felette, szeretném felkutatni az okát. Voltam rengeteg kivizsgáláson, de semmi problémára nem derült fény...gasztroenterologusnál is voltam, de semmit nem tudott rá mondani, felírt egy reflux elleni gyógyszert (nem vagyok refluxos, csak hátha beválik, ennyi).
Így hát érdekel, hátha tud erről valaki valamit.
Gyomortükrözést nem csináltak, csak ultrahangos vizsgálatot, de a lisztérzékenységet kizárták.
IBS akkor is fennállhat, ha a tünetei közül csak a gyomorfájás következik be? Ugyanis székelési problémáim nincsenek, maximum a puffadás ami jellemző, a gyomorfájással egyidőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!