Mandula gyulladásom volt de csak az egyik oldalon javul a másik mandulám dagadt fáj is és a fülemre iis ki terjed . Miért van ez?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot 4 napja szedem már rá.. Lehet h valami komoly szövődménye ?? Aludni se merek .. 😞😞2016. júl. 10. 20:42
1/2 wampire4 válasza:
Szia! Mitől jött rendbe? Nekem gyulladás nem volt. Egyszerűen egy nap lett egy gombóc a torkomban. Amirol kiderult h a mandulam. Piros és duzzadt volt de csak az egyik. Nehezebb volt a levegovetelem és a fulemre is keterjedt
2/2 wampire4 válasza:
Szóval. Kiterjedt*
Kaptam orvostól antibiotikumot, de semmit nem használt. 2 hét mulvara kaptam időpontot fül-orr-gegeszetre, de addig nem tudom mit csináljak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!