Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivrohamom van?

Szivrohamom van?

Figyelt kérdés
Reggel óta gyenge vagyok szédülök nyomás van a mellkasomban.. Szívem is sokszor szúr és a bal kezem zsibbog.. 23 éves vagyok..
2016. júl. 8. 12:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És irnál róluk??
2016. júl. 8. 14:18
 12/18 Trafó1 ***** válasza:

Szívrohamot lábon is ki lehet hordani, és bele is lehet halni.

Ismerősömnek egy vizsgálat során derült ki, hogy már több szívrohama is lehetett.

Javulhat és romolhat is, én nem kockáztatnék.

Az, hogy hány éves vagy nem számít vérrögöd attól még lehet.

2016. júl. 8. 14:20
 13/18 Trafó1 ***** válasza:
Az hogy reggel óta nem adtad be a kulcsot nem számít a nagybátyám egy hátsó oldali infarktussal másfél napot kolbászolt mire meghalt. Azt hitte meghúzta az egyik izmát kaszálás közben, ha függeszkedett javult az állapota aztán estére leverte a víz , két mentő ment ki , de hiába.
2016. júl. 8. 14:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Kezdek újra félni.. :( Akkor lehet hogy mégis azom van?
2016. júl. 8. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak pánikroham, sokszor nagoyn hasonló a szívrohamhoz, de menj most el a háziorvoshoz, ne halogasd a vizsgálatot.
2016. júl. 8. 14:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Ilyenkor már nincs háziorvosom..:( Hát most le feküdtem a tünetek már nincsenek meg.. Amúgy mandula gyulladásom van lehet az miatt is szorít a torkomnál.. De nagyon remélem ha szívroham akkor nem ilyen gyengék a tünetek..
2016. júl. 8. 14:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Pedig nem ártana egy vizsgálat, akkor megnyugodnál.
2016. júl. 8. 14:54
 18/18 Laura012 válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak, szúrt a mellkasom és szorító, gombóc érzés volt a torkomban. Nagyon megijedtem én is azt hittem hogy szívroham, elkezdtem bepánikolni mert levert a víz is de aztán kiderült hogy refluxom van, ez olyan 3 hónapja volt és azóta is megvan. Hozzá teszem nagyon rossz mert tényleg hasonló tünetei vannak mint a szívrohamnak. De szerintem menj el orvoshoz ő tutin megmondja hogy mi a baj és akkor nem kell találgatni plusz jobb félni mint megijedni.
2016. júl. 9. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!