Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivrohamom van vagy csak a...

Szivrohamom van vagy csak a masnap mellekhatasa?

Figyelt kérdés
1 oraja fekszem vastag takaroval betakarva, mert fazok, jeghidegek a kezeim, nagyon remegek es nyomo fajdalmat erzek a mellkasomban. Raadasul nagyon erosen es gyorsan ver a szivem. Egyszer egyik baratom csinalt egy nagyon durvan fekete kavet nekem, mondvan, hogy ezt ugyse fogom meginni. Megittam, es utana jott eletemben eloszor ez az eros szivdobogas, ehhez hasonlithato. Nem aludtam sokat, nagymamam szerint csak faradt vagyok de azert aggodom :D valakinek otlet?
2015. dec. 5. 12:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, es azt kihagytam, hogy probaltam enni de ugy ereztem ez rossz otlet mert nagyon durva hanyinger jott ram.
2015. dec. 5. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:

HA ez szívroham lenne, akkor már vagy nem élnél, vagy a kórházban lennél.

Egyszerüen asnapos vagy - és ha van eszed, máskor kevesebbet iszol.

2015. dec. 5. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
A plafonig verte csak fel a pulzusod a kávé, elég hülye voltál, már bocs. Igyál sok folyadékot, egyél valami jó forró levest és pihenj.
2015. dec. 5. 12:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Tudom, azota egyaltalan nem is kaveztam.

Egyebkent nem ittam sokat tegnap es masnapos se szoktam lenni szoval most nem ertem mivan..

2015. dec. 5. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
kaptál valami extrát az italodba...menj el az ügyeletre!
2015. dec. 5. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, megmaradtál?
2015. dec. 6. 10:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, de meg mindig fogalmam sincs mitol volt ez :)
2015. dec. 6. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!