Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet, hogy szivrohamom lesz?

Lehet, hogy szivrohamom lesz?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdodott a rosszulletem, fura nyomast erzek a mellkasaomban es nagyon kellemetlen. Minden szivdobbanasomat erzem, mintha hatalmas basszusa lenne. Munka utan hazaertem es utana kezdodott. Mar kegalabb 2 oraja tart es nem tudom mit csinakjak.
2015. dec. 11. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hívj mentőt, Mielőtt valami komolyabb történne. Jobb félni, mint megijedni.
2015. dec. 11. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem is hívj mentőt, vagy legalább az ügyeletet, főleg ha egyedül vagy
2015. dec. 11. 21:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Angliaban elek es nem akarok ilyenekkel szorakozni, ha nem biztos, hogy bajom van.
2015. dec. 11. 21:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg itt nem is foglalkoznanak velem, ameg nincs komolyabb baj.
2015. dec. 11. 21:47
 5/10 anonim ***** válasza:
van ott veled valaki a lakásban?
2015. dec. 11. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem a pánikrohamaim így kezdődnek.

Nincs más tüneted? Szédülés, nehézlégzés, hányinger, esetleg remegés?

Mennyire vagy stresszes? Történt-e veled valami lelkileg megrázó az elmúlt időszakban?

Fiú vagy lány vagy? Érzel-e a hátadnál fájdalmat?

2015. dec. 11. 21:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Van itt 2 haverom, de tudjak, hogy lelki problemakkal kuszkodok, ugyhogy nem akarok szolni nekik, mert attol tartok, hogy azt hiszik majd hogy csak magamra akarom hivni a figyelmet. Amugy fiu vagyok, 25 eves es eleg sok rossz dolog tortenik velem megallas nelkul. Volt mar ongyilkos kiserletem is lar honapja. Lehet, hogy akkor csak panik beteg vagyok?
2015. dec. 11. 22:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Nehez legzesem az szokott lenni, regebben volt nehany rohamom is, amikor ugy ereztem egy pillanatra, hogy megfogok halni. Osszeseetem, de uamtana meg nehany perc mulva jobban lettem.
2015. dec. 11. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki ezt: tegyél egy zacskót a szád elé és lélegezz abba pár percen keresztül. Lassan! Mélyen szívd be a levegőt és hosszan fújd ko! Aztán írd le, tapasztaltál-e valami változást.
2015. dec. 11. 22:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Mizujs azóta? Jobban lettél?
2015. dec. 12. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!