Mennyire esélyes hogy fel kell szúrni a fülemet?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, azt mondta bevan gyulladva, felírt 2 doboz antibiotikumot (20db).
Nem mondta milyen gyulladás, ahogy olvastam legtöbbször az ilyet helyben kezelik, ezért nagyon félek hogy nem jön rendbe, ráadásul 2 hét múlva megyünk nyaralni.
2016. jún. 27. 20:47
1/3 anonim válasza:
szedd a gyogyszert, es igyekezz meggyogyulni, akkor elkerulheted a szurast talan. pozitivumkent elmondom, hogy 3 eve ugy mentem orvoshoz, hogy a bal fulemre mar kb nem is hallottam semmit, ugy bedurrant a gyulladastol 2 nap alatt... :S mar felkeszitettek a haziorvosnal, hogy 100%, hogy szurni fognak, erre az antibiotikum kura segitett, es megmenekultem! jobbulast!!
2/3 A kérdező kommentje:
Fájni szerencsére nem fáj nagyon, de ha pihenni szerernék a fájdalomcsillapító kell.
2016. jún. 28. 06:59
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem egész életemben talán a 3. hogy fáj a fülem. Köszi!
2016. jún. 28. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!