Ugye ez nem melanoma? Nagyon megijedtem
Figyelt kérdés
Pár hete voltam anyajegyszűrésen, végignézték géppel az összes anyajegyemet, nem találtak rákos elváltozást. Van egy elég nagy festékes anyajegyem a mellem alatt. Tegnap vettem észre, hogy elkezdett hámlani, főleg fürdés után fehéredik be. Nagyon megijedtem, ez a melanoma egyik tünete. Más miatt is lehet ez a probléma vagy készüljek fel a legrosszabbra?2016. jún. 23. 19:43
1/4 anonim válasza:
Hát esélyes sajnos
Képet tudsz esetleg küldeni róla? (ha férfi vagy, ha nő akkor nyugodtan satírozd ki a nem publikus részeket) anélkül nehéz megmondani
2/4 anonim válasza:
Ne panikolj, foleg ha voltal sziresen.Paromnak van egy anyajegye ami hamlik rendszeresen, azaz nyaron 1x-1x, immar 4 eve.Allitolag a nagyijan is volt egy ilyen, 95 evesen ment el, tavaly, nem volt rakos.
Figyeld, ha nem viszket vagy no, valtozik meg az alakja, nem hinnem hogy bajod lenne.
3/4 anonim válasza:
Ne legyél nyugodt. Ismerősömnek SZTK-ban bőrgyógyászaton azt mondták nem melanóma egy anyajegy, és elment maszekhoz, és ott állapították meg, hogy az. Többször műtötték, és fiatal az illető.
4/4 anonim válasza:
Ez az anyajegy dolog egyre nagyobb hisztit okoz...es persze, maszeknal mindenki le akarja venni ami gyanus, mert abban van a penz.
Csak egy gond van : ha nem vagnak eleg melyre, akkor szetterjedhet.
Ha csak hamlik, attol meg nem feltetlenul melanoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!