Ez lehet melanóma? (kép)
A combomon van, gyerekkoromban jóval kisebb volt, évek óta ilyen már, nem tudom igazán mikor kezdett el változni. 6-7 mm-es, szabálytalan a színe, kissé kidudorodik, két vastagabb szőrszál lóg ki belőle, előtte ilyen nem volt. A széle szabálytalan, halványabb, néhol sötétebb foltos. Alakja is szabálytalan. Nem fáj, nem viszket, nem vérzik.
Bocs a képminőségért, sötétben villanyfényben már ilyen. 25 éves vagyok.
igen, ez lehet melanóma, de nem biztos hogy az. nekem sok anyajegyem van, ezért évente járok anyajegyszűrésre, és több anyajegyemet már eltávolították. azt mondták azokra az anyajegyekre kell különösen figyelni, amelyeknek a széle elmosódott, szabálytalan, és nem egységes a színe.
Tehát, én a helyedben elmennék a háziorvoshoz és kérnék beutalót a bőrgyógyászatra, vagy rögtön magánrendelésre jelentkeznék be, hogy minél hamarabb kivizsgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!