Ez még hajhullás? Van úgy hogy egy nap 30 szál is kijön?
Figyelt kérdés
Hosszú, barna, nem festett hajam van. Nő vagyok. Korábban nagyon hullott, ami lelkileg iszonyúan megviselt. Akkor azt mondta egy orvos, h sosem fog rendbe jönni. Azóta állandóan ettől rettegek. 😢 10.-30 szál között jön ku egy nap most. Mosáskor 100-120 között.2016. jún. 2. 22:39
11/14 anonim válasza:
Akkor ne aggódj! :) Milyen betegség volt, ha szabad megkérdeznem?
12/14 A kérdező kommentje:
Volt egy immungyengeségem, ebből adódott egy éven át tartó arcüreggyulladás, amit nehezen tudtak kezelni, mert én egyáltalán nem szedhetek antibiotikumokat. Ezen felül egy A vitamin túladagolás.
2016. jún. 5. 15:05
13/14 A kérdező kommentje:
Most egy krónikus méhnyakgyulladásom van, egy elváltozással a méhnyakon. 🙁 Ezért félek, h hullhat megint
2016. jún. 5. 15:07
14/14 anonim válasza:
Tudom, hogy közhelynek tűnik, de próbálj ne idegeskedni annyit, az általános egészségednek sem tesz jót :/ Remélem minél hamarabb rendbejössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!