Normális-e, hogy ennyi hajam kihullik (kb. napi 60 szál átlagban)?
Ez inkább parának tűnik. Úgy tudom, napi több mint 100 szál elvesztése után lehet hajhullás miatt aggódni - bár engem már az a tény is elborzaszt, hogy valaki tényleg számolja. Igen, a tavasz, a festés és az idegeskedésed is hatást gyakorolhat rá. A vitamin okos döntés volt azért.
Ha nagyon zavar, először kérdezd meg az ismerőseidet (főleg olyanokat, akikkel kicsit ritkábban találkozol), észrevettek-e valami változást és ezek alapján dönts, hogy kikéred-e egy szakértő véleményét is.
Ha kiderülne, hogy egészséges a hajad, az ugye azt jelentené, hogy pszichés problémák... Ez esetben valamennyire együtt tudok érezni veled, így saját tapasztalatomból azt mondanám: túl kell lépned rajta! Félsz, attól, hogy kevesebb lesz, esetleg teljesen elveszíted a hajad? Jelképez számodra valami fontos dolgot, amit nem tudsz elengedni? Próbálj ki egy rövidebb, ritkított fazont (persze olyat, ami jól áll) és nézz szembe a félelmeiddel, különben sosem szabadulsz tőlük!
Szia! Elég régi kèrdés...
De èrdeklődnék megmaradt ilyen szàmok mellett a hullàsod? Mert màr èn se tudom mi a normàlis napi ès mosàs utàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!