Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez még hajhullás? Van úgy...

Ez még hajhullás? Van úgy hogy egy nap 30 szál is kijön?

Figyelt kérdés
Hosszú, barna, nem festett hajam van. Nő vagyok. Korábban nagyon hullott, ami lelkileg iszonyúan megviselt. Akkor azt mondta egy orvos, h sosem fog rendbe jönni. Azóta állandóan ettől rettegek. 😢 10.-30 szál között jön ku egy nap most. Mosáskor 100-120 között.
2016. jún. 2. 22:39
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Heti 1x mosom
2016. jún. 2. 22:40
 2/14 anonim ***** válasza:

Egyszer azt olvastam, hogy napi 50 szál normális. Vagy igaz, vagy nem.

Más kérdés, hogy a 30 szál, az az, amit észreveszel, de valószínűleg, nem minden szálat veszel észre, amit elhagysz.

használd ezt, nagyon jó, erősíti a hajat:

[link]

sparban, tescoban kapsz.

2016. jún. 2. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Símítsd le a hajad a fejed tetején majd a másik kezeddel símítsd az ellenkező írányba.

Ha látsz kis rövid hajszálakat előbukkanni,akkor nincs gond mert nő a kihullott hajak helyett másik.

A gyógyszertárban kapható paprikaszesz is segíthet de én annak a híve vagyok,hogy belsőleg lehet a legjobban támogatni a haj,bőr,köröm és az egész szervezet egészségét.Sok vitamin változatos étrend...

2016. jún. 2. 23:07
 4/14 A kérdező kommentje:
A forgalomban lévő összes hajszeszt kipróbáltam. Nemhogy segítettek volna, hanem még jobban hullott. Szintén az összes hajvitamint kipróbáltam, de nem segítettek. Engem pusztán már csak annyi érdekel, hogy mennyi hullhat ki egy nap.
2016. jún. 3. 06:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100-150
2016. jún. 3. 06:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Létezik olan vizsgálat, ami kimutatja, hogy megmarad a hajam vagy nem?
2016. jún. 3. 07:35
 7/14 anonim ***** válasza:

szia! hasonló helyzetben voltam/vagyok. Tavaly év elején vettem észre, hogy borzalmasan hullik a hajam. Azóta sok idő eltelt, sok egészségügyi problémám derült ki (pajzsmirigy alulműködés, vashiány, mandulámat ki kellett venni), ezek kezelve lettek és ennek hatására jelentősen lecsökkent a hajhullás. Viszont beigazolódott, amitől a legjobban féltem. Gyerekkorom óta vannak jelei enyhébb hormonzavarnak nálam, és a vizsgálatok során ki is derült, hogy nagyon magasak a férfihormon szintjeim egy genetikai rendellenesség miatt. (Mellékvesémet érinti a betegség.)

Sajnos ezekre a férfihormonnal kapcsolatos problémákra szokták mondani, hogy valószínűleg nem jön rendbe sosem. Neked mondott ilyesmit az orvos? Milyen vizsgálatokon voltál? Hogyan hullott a hajad, egyenletesen, vagy valahonnan jobban? Látsz dúsulásra utaló jeleket?

Nálam ugyan lecsökkent a hajhullás,és mindig is nőttek kis hajaim, csak rosszabbodik az állapot. Főleg a fejtetőn, de eléggé diffúzan (tehát nem foltban vagy sávban, csak itt látszik jobban). Vékonyodnak el a hajszálak és nagyon rövidek is kihullanak. Ha ez Nálad nem jellemző, akkor nem aggódnék annyira...de én sem adom fel, pedig rengetegszer elküldtek már az orvosok, hogy ők ezzel a betegséggel nem tudnak mit kezdeni.

2016. jún. 4. 14:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Ja és a napi normális hajveszteség mindenkinél más. Nekem kb 5-10 szál hullott régen, még hajmosásnál se nagyon tűnt fel, ezért nálam a napi 30-40 szál is már sok, másnál meg tökéletesen normális.
2016. jún. 4. 14:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Más jellegű problémám volt. A betegség elmúltával 9 hónap után teljesen megszűnt a probléma. De azóta, ha több jön ki, állandó rettegek, hogy visszatér a betegség. A hajam azóta nem ritkul. Csak állandóan rettegek, mert nem tudtam feldolgozni, amit az orvos mondott. Bát azóta egy másik intézményben megcáfolták.
2016. jún. 4. 17:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Diffúza hullott mindenhonnan. Kibontva nem látszott, csak a lófarokban és befonva, mert fele annyi volt.
2016. jún. 4. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!