Ez még hajhullás? Van úgy hogy egy nap 30 szál is kijön?
Egyszer azt olvastam, hogy napi 50 szál normális. Vagy igaz, vagy nem.
Más kérdés, hogy a 30 szál, az az, amit észreveszel, de valószínűleg, nem minden szálat veszel észre, amit elhagysz.
használd ezt, nagyon jó, erősíti a hajat:
sparban, tescoban kapsz.
Símítsd le a hajad a fejed tetején majd a másik kezeddel símítsd az ellenkező írányba.
Ha látsz kis rövid hajszálakat előbukkanni,akkor nincs gond mert nő a kihullott hajak helyett másik.
A gyógyszertárban kapható paprikaszesz is segíthet de én annak a híve vagyok,hogy belsőleg lehet a legjobban támogatni a haj,bőr,köröm és az egész szervezet egészségét.Sok vitamin változatos étrend...
szia! hasonló helyzetben voltam/vagyok. Tavaly év elején vettem észre, hogy borzalmasan hullik a hajam. Azóta sok idő eltelt, sok egészségügyi problémám derült ki (pajzsmirigy alulműködés, vashiány, mandulámat ki kellett venni), ezek kezelve lettek és ennek hatására jelentősen lecsökkent a hajhullás. Viszont beigazolódott, amitől a legjobban féltem. Gyerekkorom óta vannak jelei enyhébb hormonzavarnak nálam, és a vizsgálatok során ki is derült, hogy nagyon magasak a férfihormon szintjeim egy genetikai rendellenesség miatt. (Mellékvesémet érinti a betegség.)
Sajnos ezekre a férfihormonnal kapcsolatos problémákra szokták mondani, hogy valószínűleg nem jön rendbe sosem. Neked mondott ilyesmit az orvos? Milyen vizsgálatokon voltál? Hogyan hullott a hajad, egyenletesen, vagy valahonnan jobban? Látsz dúsulásra utaló jeleket?
Nálam ugyan lecsökkent a hajhullás,és mindig is nőttek kis hajaim, csak rosszabbodik az állapot. Főleg a fejtetőn, de eléggé diffúzan (tehát nem foltban vagy sávban, csak itt látszik jobban). Vékonyodnak el a hajszálak és nagyon rövidek is kihullanak. Ha ez Nálad nem jellemző, akkor nem aggódnék annyira...de én sem adom fel, pedig rengetegszer elküldtek már az orvosok, hogy ők ezzel a betegséggel nem tudnak mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!