Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért félek ennyire a trombozi...

Miért félek ennyire a trombozistól? Betegsegektol?

Figyelt kérdés
Már három orvos is megmondta hogy nincs trombozisom a házi orvosom kétszer is.nincs bedagadva a lábam nem is lila néha itt ott fáj néha kicsit a vadlim néha a lábam oldala, néha kicsit zsibbad. Azt mondták a kevés mozgas...most egy hete minden este setalok legalább egy órát es lehet megeroltettem picit es most az miattam fáj. De ilyenkor egyből betanikolok hogy tuti hogy trombozisom van. Ettől már rosszul vagyok.vagy ez már panik betegség?

2016. máj. 30. 23:02
 1/5 anonim válasza:
Milyen vizsgálatokat végeztek el rajtad (már ha végeztek),amiből azt állapították meg,hogy "Nincs trombózisa." Hasra ütésből ne mondjon diagnózis egy orvos se,mert a trombózis egy életveszélyes szövődmény! Apámnak ez van. [link] (Itt megvan,hogy hogy lehet diagnosztizálni,okai,tünetei-lefolyása, is...stb) :) Neki élete végéig gumiharisnya,meg vérhigító. Sajnos nekem is,mert én jártam a rosszabbul,mert én strokeot kaptam lassan 4 éve... ˇˇ
2016. máj. 31. 17:36
 2/5 anonim válasza:
Bocsánat! Nekem csak vérhigító! :)
2016. máj. 31. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát megnézte megnyomkodta es nem volt se kemény se lila csak kicsit néha fáj...
2016. máj. 31. 18:13
 4/5 anonim válasza:
[link] Szerintem biztosan kérvényezheted valamelyik vizsgálatot. Jobb félni,mint megijedni! :)
2016. jún. 1. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is ez van. 2 szer is voltam orvosnál elsöre csak ránézett és azt mondta semmi baj ez nem nyugtatott meg következö héten elmentem megint akkor már megnézte megnyomogatta stb. ez valamennyire megnyugtatott de nem teljesen. jobb félni mint megijedni. nincs ezzel gond
2016. jún. 1. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!