Kicsit kínos kérdés, de ez van. (? )
Figyelt kérdés
Nos azért írtam így a címet, mert a figyelemfelkeltés volt a lényege, meg részben tényleg kínos, de hát hol kérdezzem meg, ha nem egy anoním oldalon. :) Az a helyzet, hogy pár hónapja új wc lett beszerelve a házba, és amikor nagy dolgom van, mindig felloccsan víz. (Remélem érthető miért) már minden hülye módszerrel próbálkoztam, elugrani gyorsan utána meg ilyenek..miközbe ezt a szöveget írom, olyan hülyének érzem magam, mert nevetséges az egész, de akkor is... nagyon félek, hogy elkapok valami fertőzést, pedig otthoni wc-ről van szó, és 3-an lakunk itthon, valamint gyakran van takarítva. Hiába törlöm le, ki a vízcseppeket, nem érzem magam elég tisztának, ezért általába lezuhanyozok utána, de nagyon frusztráló, hogy mi van, ha elkések vele... vagy csak én parazom túl? Esetleg másnak is vannak ilyen gondjai? Valaki tudja, hogy milyen fertőzéseket lehet így összeyzedni, mik a tünetek?2016. máj. 22. 23:33
1/6 anonim válasza:
Dobj egy kis wc papírt bele, mielőtt ráülsz!
3/6 anonim válasza:
Tépj le 6 kocka wc papírt hajtogasd össze. Dobd a vízre ez tompítja az esést és nem csobban.
4/6 anonim válasza:
Nagyon legyengült immunrendszer kellene ahhoz, hogy így bármit is elkapj, de tényleg kellemetlen, én is utálom.
5/6 anonim válasza:
óóó, a csobbantós klozett :)
tényleg megoldás, ha vécépapírt dobsz bele mielőtt ráülsz.
elkapni semmit nem fogsz így, nyugi... bár azt azért megnézném, hogy egy esetleges betegség/fertőzés esetén az ember hogy vesz székletmintát, ha ilyen a slozi otthon :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!