Mit jelent ha álmomban meghaltam? ( cukorbetegségben ) Több lent.
Most keltem fel ebből az álomból és nemtudok visszaaludni. Nem olyan régen ( ha ma van vasárnap akkor 3 napja azaz pénteken első óra előtt ) eléggé rosszullettem. Úgy kezdődött, hogy hányingerem lett majd bementem a terembe. Utána elkeztem szédülni és már ment velem az egész világ. Utàna nagyon fázni kezdtem és nagyon leizzattam. Amikor a tanárom beszelt hozzam ( kb: fél perc ) nem láttam színeket. Előtte otthon reggeliztem műzlit.
Van valami ötletetek arra, hogy mi volt ez?
( ezt csak azért mondtam el, mert lehet, hogy befolyasolta az álmomat az hogy ezen gondolkoztam )
Szóval akkor az álom:
Suli után ( azon a napon amikor a fenti történt ) hazaértem de anya azt mondta, hogy a barátnőm anyukája ( megszúrja az ujjam , ugye hogy ellenőrizze a vércukorszintem ). El is mentünk, meg is szúrta, de nem úgy ahogy a valóságban szokták. Úgy nézett ki mintha egy rotringhegyet szúrtak volna az ujjamba. Utána nemtudom, hogy, de hazaértünk. Apa a laptopja felett ült és idézem a szavait: ez nem jó, ez nagyon nem jo. Ezzel nem lehet kibírni 4 évnél tovább.
Ekközben sírt. ( igazából tudom, hogy ha cukorbeteg vagyok és nagyon vigyázok akár több, hosszú évtizedig is kibirhatja )
Aztán megintcsak nemtudom, hogy, hogy de reggel lett és én már akkor szellem voltam. Csak anyával tudtam kommunikálni és éreztem, hogy nagyon gyorsan ver a szívem ( igen én is tudom, hogy ha meghaltam nem verhet a szívem de akkor is vert ). Aztán lementünk a ház elé ( panel ) és ott volt nagyon sok mindenki és a koporsóm is leghátul amit a szomszéd kislány ölelt át miközben a nevemet kiáltotta. Elkezdem sírni és utàna felébredtem.
Szerintetek ez mit jelent? Trollok kíméljenek.
13/L
Nem igazán vettem észre magamon vàltozást. Egy jó ideje többet iszom, de ez jo fél évvel a rosszullét előtt kezdődött.
Mást nem igazan vettem észre magamon.
Koszi.
Megnyugodtam 🙂
Azért egy vérvétel, de leginkább terheléses vércukormérés nem ártana. Én 10 évig voltam lappangó cukorbeteg úgy, hogy különösebb tüneteim sem voltak. Egy-egy kisebb rosszullét (biztos a front!gondoltam) amikor is az ügyeletre kerültem szívpanaszokkal és kiderült, hogy 27-es a cukrom.
A kórházban aztán visszavezették a közel tíz éves rosszulléteimet, a cukorbetegségre.
Nem ijesztgetni akarlak, de jobb félni, mint megijedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!