Az iskolában bepisilek! Ez nagyon gáz? Ez mitől lehet?
12 éves vagyok és ez már nem az első!
Nektek is van ilyen? Nem hiszem hogy ez betegség . De nem érzem hogy kellene ... Csak nevetek egy jót ez azonnal . Nagyon rosszul érzem magamat! Mit tudok ellene tenni?
Miért nem gondolod, hogy ez betegség?
Valami miatt nem zárnak megfelelően a szükséges izmok, azért megy be már a nevetéstől is.
Mindenképpen el kell menni orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy mitől van.
Azt kell kezelni, ami okozta és persze speciális tornákkal is lehet erősíteni a szükséges izmokat.
Szólj a szüleidnek és menjetek el orvoshoz.
Igen, gáz! már hogy a bánatben ne lenne betegésg???
Mit tudsz tenni? elmész anyuddal vagy apuddal a gyerekorvosodhoz, elmondod neki, és ő majd elirányít a megfelelő helyre.
Van gyermekkori inkontinencia is.
Intim tornát fog javasolni a doki, sőt, ha idősebb lennél, akkor javasolná a maszturbációt, mert a ritmikus csiklóösszehúzódások elősegíti az izomzat erősödését.
Ezt annó a nődokim mondta
Szia! Nyugodj meg, nincs semmi baj:)
nem gáz, csak nem egy jó dolog, árkivel megeshet. Ezt inkontinenciának nevezik, ennek különböző erősségű változatai vannak.
Hogy ennél pontosabb dolgot tudjak neked mondani, jó lenne ha tudnánk beszélni privátban:) fogok neked írni megpróbálok segíteni:)
ne aggódj nem lesz semmi gond, valószínűleg egy kis intim torna rendbe hozhatja a dolgot:) Ne aggódj:)
Én is pontosan 12 éves voltam amikor problémáim akadtak a vizelet visszatartással.
Semmi előjel, csak hirtelen erős inger rám jött és utána teljesen összepisiltem magam vagy ha nem is teljesen, de egy nagy adag bement.
Az iskolában szerencsére nem, de volt a vidámparkban, telefonálás közben, sok esetben...
13 és 14 éves korom között elmúlt magától. Most vagyok 26 éves és azóta nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!