Vérző orr és véres slejm, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szinte mindig felkohogom valamennyi slejmet, de ma reggel véres volt, legalábbis részben. Az elmúlt héten orrfujaskor vérzett az orrom. Délután megyek orvoshoz, csak meg szeretnék egy picit nyugodni addigra.
17/L
2016. ápr. 25. 06:46
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy az orrodból lecsorog a garatodba a váladék és azt köpöd ki. Előfordul ilyen ha pl náthás vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon minimálisan vagyok csak náthás, lefotoztam a kötetet, el tudom küldeni ha érdekel.
2016. ápr. 25. 08:52
3/3 anonim válasza:
Töltsd fel, mutasd.
Egyébként azt a slejmet orrgaratcsorgásnak/folyásnak hívják.
Legtöbb esetben megfázás, vagy allergia váltja ki.
Azonban a vér már egyáltalán em mondható normálisnak benne, fel kéne keresned egy gégészt.
(beutaló nélkül is mehetsz, időpontot viszont érdemes kérni a hosszú sorok miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!