Miért szokott az orrom vérezni, és véres is lenni?
Figyelt kérdés
Ha náthás vagyok, vagy megvagyok fázva, és fujjom az orrom, elöszokot fordúlni, hogy elkezd vérezni az orrom, de csak ajobb oldalon. A bal oldalon nem. Most is reggel tüsszentettem, és amikor kifújtam, kicsit véres volt a takony. de csak egy kicsit. Ez mitől lehet? veszélyes is lehet?2016. márc. 24. 08:54
1/5 Alain Delon válasza:
Ha már az első orrfújásoknál előfordul, az biztos valami probléma jele, de ha csak ritkán, hozamos, súlyosabb nátha stb. következtében, az inkább a nyálkahártya túlzott igénybevétele miatt van.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, csak ha megfagyok vázva de nagyon. csak akkor szokott vérezni, akkor is csak 1-2 alkalommal. Utoljára mikor náthás voltam 2szer fordult elő az orrvérzés, akkor is, kb 3. nap után, de ha beteg vagyok, nagyon sűrűn fúlyom az orromat, próbálom óvatosan fújni.
Köszönöm a válaszát :)
2016. márc. 24. 09:45
3/5 anonim válasza:
Ha náthásak vagyunk, akkor nekünk is mindig vérzik az oprrunk, az egész családnak, szerintem ez nagyon sok embernél így van.
4/5 anonim válasza:
Idézek egy orvosi cikkből:
"Az elhúzódó náthás betegség egyik kellemetlen vele járója lehet az orrvérzés. Vérzés jelentkezhet egyrészt azért, mert a nátha az orrnyálkahártya gyulladásával, kiszáradásával jár, de lehet a kezelés során használt orrcseppek, orrsprayk mellékhatása is."
5/5 anonim válasza:
Akkor is vérezhet,ha túl erősen fújod ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!