Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az imént nagywc után vettem...

Az imént nagywc után vettem észre, hogy tök véres a víz, és még a papíron is friss piros vér van. Ez lehet csak aranyér amiről nem is tudok?

Figyelt kérdés
Neten aranyér esetében csak némi vérről írnak, de ez több volt mint amire némit lehetne írni. Tapasztalatok?

2016. ápr. 17. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is valószínűleg az lehet, bár nekem még szerencsére sosem volt.

Menj el a háziorvosodhoz és beszélj vele erről mielőbb!

2016. ápr. 17. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha friss. piros vér, akkor nagy valószínűséggel aranyér. Belső bajnál a vér keveredik a székelttel és általában sötétebb színű. Aranyérnél a végén csöpög a tetejére, illetve marad a wc papíron. Előfordulhat, hogy kifakadt, és nem fáj. De azért menj orvoshoz.

Azért gondolkodj el azon is, hogy mit ettél előtte. Én egyszer cékla evés után paráztam be.

2016. ápr. 17. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer elég erősen vérzett az aranyerem, de akkor előtte fájdalmas és gyulladt volt, rohantam is másnap a sebészetre, de csak krémet kaptam rá és rendbejött.
2016. ápr. 17. 14:18
 4/4 anonim válasza:
Nekem is aranyerem van elvileg, de lehet hogy nagyon keményet kakiltal, és felsérthette a végbeledet (nekem is azt mondta a doki, hogy ez a kettő az esélyes) kaptam krémet amit receptre lehet kapni és azzal kellett belülről bekenni ( :'( )
2016. ápr. 25. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!