Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Farokcsonti ciszta nyitott...

Farokcsonti ciszta nyitott seb gyógyulás mennyire fáj és meddig tart?

Figyelt kérdés

Valamennyi fájdalmat azért el tűrök nem vagyok nyámnyila..

Nyitott sebes gyógyulás lesz, kötözgetni fogják, az operálás altatva lesz remélem. Azt egyébként kérhetem külön h én csak azzal engedem?

A kötözés mennyire elviselhetetlen?

Volt már nyílt sérülésem amire kellett volna vagy 3 öltés.. 2 naponta kötözték ha attól nem fáj jobban akkor semmi probléma nincs.

Az otthon lévő fekvés és gyógyulás alatt mennyire lesz érzékeny és mennyire fog fájni?

Mennyi idő mire fogok tudni rendesen járni tőle, ülni és menni munkába dolgozni nem fizikai hanem ülő munkát, bár néha kell guggolni is..?

Sokan látom nagyon beparáznak de én próbálom pozitívan felfogni és csak a kötözésben látok problémát fájdalmat, legalább is remélhetem hogy a szenvedésem csak 2 naponta az 2-3 perc?

Valami pozitívat biztatót szóljatok nekem hozzá mert egyébként 2 napja hullámzó de sokkban vagyok azért kicsit.

Köszönöm.

2016. ápr. 24. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
A kötözés nem elviselhetetlen. Nem tudom honnan veszed ezt a kétnapos kötözést, mert nekem a kórházban naponta átkötözték a műtött sebeket ( 2x15 cm varrat. Térdhajlatban, és combhajlatban) Semmi rémisztő nem volt ebben. A vizitelő orvosok minden reggel megnézték, hogy gyógyul
2016. ápr. 24. 19:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez nem lesz összevarrva, nyitottan lesz, egy jó nagy darab mély kiharapott bőr és hús darab. Ami be lesz kötve és átkötözésnél a bele ragadt fáslit kiszedik tépik, majd fertőtlenítőt rá ami majd csíp, mind ezt egy nyitott széttárt 3-4cm mély sebre..

Ezért kérdem, hogy ez mennyire elviselhető..

Az, ha valami be van varrva az kutyafüle ehhez képest.

2016. ápr. 24. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Mekkora ciszta?
2016. ápr. 25. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!