Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mar 4 napja beteg vagyok mit...

Mar 4 napja beteg vagyok mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam orvosnál szedek antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt , első ketnap melegem volt , vegtagfajdalmam , tegnap óta meg annyira faj a torkom alig bírok enni , olyan gyengének erzem magAm mit csinaljak ? Kohogok is nagyon felek , rettegek. Pánikbeteg vagyok ..

2016. febr. 11. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden rendben lesz, ne aggódj. Pihenj sokat, nézd a kedven sorozataid, olvass egy jó könyvet, a lényeg, hogy ágynyugalomba légy, és pihenj. A szervezeted erős, csak adj neki időt, hogy legyűrje a fertőzést.

Mitől rettegsz, szövődményektől? Ha kifekszed rendesen és nem erőlteted magad, tutira nem lesz semmi szövődmény, meg az általában is inkább az időseknél vagy a krónikus betegeknél szokott előfordulni, de azok sem halálosak.

2016. febr. 11. 10:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Most delutan kene visszamenni az orvoshoz de nem

Merek mert felek hogy elajulok útközben

2016. febr. 11. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért ájulnál el? Csak úgy nem ájul el senki.

A pánik betegség egy szorongásos zavar. A szorongást pedig úgy lehet legyőzni, hogy szembe nézel a félelmeddel. Indulj el az orvoshoz, és meglátod, hogy semmi sem fog történni, minden rendben lesz.

2016. febr. 11. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!