Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ma délelőtt lágyéksérvet...

Ma délelőtt lágyéksérvet állapítottak meg (nő vagyok,24 éves). Mi vár rám?

Figyelt kérdés

Semmi tünete nincs, nem fáj, csak bizonyos pózokban, köhögésnél látható. Az a gáz, gyerekek, hogy legalább 10 éve nekem ez megvan. Nem foglalkoztam vele, tudom, sok eszem van...Azt gondoltam nem lehet semmi komoly, hiszen fiatal egészséges szervezetem van. Az orvosnak meg sem mertem mondani hogy ennyi ideje van.

Kissé besz.rtam. Már amiatt, hogy ennyi ideje van. Milyen kilátásaim vannak? A laparoszkópiás műtét milyen?

Légyszi írjatok, nagyon becsináltam!

2016. ápr. 22. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Majd összevarrják.
2016. ápr. 22. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:

10 éve megvan és nem okoz tünetet? Ezt nagyon furcsállom.

Hogy mi vár rád? Műtét! Ott remélhetőleg beraknak egy hálót, ami megakadályozza, hogy újból legyen. Műtét után 1-3 hét betegszabi, 6 hétig fokozott kímélet. Emelni utána egy darabig csak mértékletesen szabad.

2016. ápr. 22. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Mint ahogy írták. Meg műtik, pihenő és remélhetőleg nem újul ki. Én pont most vagyok itthon vele operáció után. Egyébként nem veszélyes műtét. Csak nem szabadna nagyon elhanyagolni.
2016. ápr. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!