Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó légszomj?

Állandó légszomj?

Figyelt kérdés

Mellkas rtg. rendben, EKG rendben, szív ultrahang rendben, vérnyomás, pulzus szintén rendben.

Vért is vettek, de annak csak holnapra lesz meg az eredménye.

16 éves vagyok, 2-3 hete egyfolytában légszomjam van, és zihálok már pár lépés megtétele után is.

Mitől lehet ez?

2016. ápr. 19. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Pl. vashiány is lehet, nekem attól volt ilyen.
2016. ápr. 19. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Stressz, de a labor hátha mond valamit.
2016. ápr. 19. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyilván meghallgatták a tüdődet is, de nem vagy allergiás valamire? Asztma nem lehet? Az elsőnek igaza van, lehetséges a vashiányos vérszegénység is, mint kiváltó ok, de ez esetben elég fura, hogy 2-3 hete vannak csak panaszaid. Meg kell várni a labort.
2016. ápr. 19. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

A labor hátha mond valamit.

Nekem kértek terhelésest (X perc futás után kifújásos teszt) mert nekem sípolt a tüdőm néha és légszomjam volt sport közben. Az nem mutatott semmit, sőt átlag fölött volt, javítani kellett az erőlétemen. Allergia is lehet.

2016. ápr. 19. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:

A laborban is mindent rendben találtak.

Egyszerűen nem értem, hogy mitől lehet.

2016. ápr. 21. 13:24
 6/6 anonim válasza:
Lassan 6 év után rendben vagy?
2023. jan. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!