Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Napok óta éjszakánként nyomást érzek a mellkasomban, kicsit égető érzés társul hozzá, nem túl erős, viszont levegőt alig tudok tőle venni; nem is alszom miatta csak egy-két órát. Egy idő után légszomjam van, ugyanis van, hogy 3-4 órán keresztül érzem ezt, ma viszont reggeltől ez van, szédülök és gyengék a lábaim. Gondoltam, hogy valami rosszat ehettem, így vettem be gyomorégés elleni gyógyszert, fájdalomcsillapítót is, de egyik sem használt.
Nem tudjátok, mi lehet itt a probléma, vagy mivel tudnám csillapítani ezt, amíg orvoshoz megyek?
2016. márc. 28. 19:12
1/4 Lacca17 válasza:
A leírásod alapján kialakuló asztma a gyanúm, vagy valamilyen keringési gond.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2016. márc. 28. 21:23
3/4 anonim válasza:
Szia! 2napja ugyan ez van velem is plusz hanyinger, mielott lefekszem egy medezapant szojtam bevenni, az nem nyugtato csak stressz oldó és igy jobb.
4/4 szamo77db válasza:
Én akkor szoktam fuldokolva ébredni, ha hanyatt fekszem és a nyelvem hátracsúszik, elzárva a levegő útját. Minél előbb el kéne menni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!