Mindennapos orrvérzés mitől?
Szinte mindennap vérzik az orrom. Van, hogy reggel úgy kelek fel, hogy már vérzik, de van, hogy napközben kezd el teljesen magától. Nem ömlik belőle, csak érzem, hogy tele van,és csak vér jön (esetenként ki id folyik).
Mitől lehet ez? Olvastam, hogy pl. C-vitamin hiány is okozhatja. Érdemes ezzel orvoshoz mennem? Ha igen, hova, és milyen vizsgálatokra számíthatok!
Nálunk sajnos a gégészetre csak időponttal lehet menni, azt meg hónapokkal előre kell kérni... Mikor arcüreggyulladásom volt, akkor sem voltak hajlandóak fogadni, végül úgy könyörögtem be magam, és ott ültem 3 órát, hogy bejussak (de az elég akut eset volt). Az orrvérzést szerintem nem tartják annak :( Max akkor, ha ömlik az orromból a vér, és el sem áll, de ugye nálam nem ez a helyzet.
Ha lehet, még ezt az égetősdit kihagynám, akkor mennék inkább, amikor már semmi más lehetőség nincsen. A házidokimra kíváncsi leszek, remélem nem röhög ki, hogy ilyennel odamegyek... :D Meg nem zavar el azzal, hogy ez a gégészetre tartozik...
Nem tudom olvassa-e még valaki...
A krém sajnos semmit nem használ, ugyanúgy vérzik az orrom, sőt ma konkrétan dőlt a vér az orromból :(
Vérnyomásommal nincs gond, itthon max 93-at szoktam mérni, ami inkább nagyon alacsony, mint magas... Gondolom az alacsony vérnyomás nem okozhat orrvérzést.
Pedig mindenképp kéne egy labor.
F-o-g. problémára efféle vérzések esetében, csak akkor szabadna gondolni, ha a vérképzőszervi betegségeket kizártuk.
Jövő héten megyek gégészetre és laborba is.
Utolsó előtti: Nekem pont ugyanez van, az orrvérzés mindig együtt jár a kínzó fejfájással, általában ahogy elkezd vérezni az orrom (de van hogy néhány perccel korábban) rám tör a fejfájás, de mindig a tarkóm, és a homlokom fáj kegyetlenül.
A másik, amit megfigyeltem, hogy mindig csak bal oldalon vérzik az orrom, jobb oldalon sosem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!