Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ugye nem minden csirke hús...

Ugye nem minden csirke hús okoz szalmonellát?

Figyelt kérdés
Pl, ha véletlen nem teljesen átsült csirkét eszem, akkor nem 100%, hogy nemsoká fosok , hányok, csak, ha fertőzött volt a csirke. (?)

2016. márc. 30. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Természetesen nem minden csirke szalmonellás, de jobban oda kell figyelni, hogy teljesen átsüljön a húsa.
2016. márc. 30. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A szalmonella egy bakteriális fertőzés. Nem a hústól kapod el, hanem az esetlegesen benne levő szalmonella-baktériumoktól.
2016. márc. 30. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Egy db csirkemellet csináltam tepsin, gázon, kis olaj alatta, nem volt piros, se véres, de valamiért mikor elkezdtem ràgni , nem volt az igazi.

Direkt meg is nèztem, a színèt belül , nem tűnt nyersnek , de még is... Lehet az olajtól, vagy mert nem kloffoltam ki.

Na mindegy , reméljük a legjobbakat :D

2016. márc. 30. 14:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!