Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nem kezelik a vesekövet mi...

Belőlemcsakegyvan kérdése:

Ha nem kezelik a vesekövet mi történik?

Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 19:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ja és bocsi,igen vannak laborok,a vizeletem volt csúnya. még csak ennyi van.. vérvételem,vizelet,és ekg-m volt.
2016. márc. 18. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:

ezek szerint azért annyira nem volt sürgős, meg nem érdekelt a dolog, hogy ki is derüljön. ilyen tünetekkel én ottmaradtam volna, hogy minél előbb megoldják a rejtélyt.

(szerintem, mivel ilyen sok helyen van vér, felmerülhet vérzékenység, májbetegség miatti véralvadási probléma, vagy akár Schönlein-Henoch-purpura is- persze ahhoz kiütések is szoktak társulni). de lehet, hogy egyik sem, nyilván messziről nem lehet megmondani.

2016. márc. 18. 20:27
 13/18 anonim ***** válasza:
A vesekövet nem kell, meg nem is lehet kezelni. Ha egy idő után meghaladja az 5 mm-t, akkor javasolják a zúzást. Ilyenkor fekszel egy asztalon, és ultrahanggal becélozzák azt a vesét amiben a kő van. És összetörik. Te ebből semmit sem érzel. Majd az osztályon ( urológia) sok teaivás közben lesik, hogy mi jön ki a természetes úton.
2016. márc. 18. 20:47
 14/18 A kérdező kommentje:
szokott kijönni ilyen kiütés rajtam mindenhol. piros foltok
2016. márc. 18. 21:38
 15/18 A kérdező kommentje:
holnap bemegyunk a Heim palba..mar konnyes szinte a szemem ugy faj jobb oldalt alul..ha felhuzom a labam megjobban..
2016. márc. 18. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:
helyes, menjetek be. és majd ha kiderült meg már jobban vagy, esetleg írd meg, mi volt.
2016. márc. 18. 21:48
 17/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok jobban..csak rosszabbul..
2016. márc. 19. 08:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Én csak most olvasom. Hogy vagy és mi volt?
2016. ápr. 1. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!