Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Talán belgyógyász tudna segíteni, de hátha esetleg másnak is van hasonló tünete, mielőtt "bélkamerázásra" mennék.

Évek óta fennálló problémám, ami szinte kizárólag éjszaka jelentkezik: a bal oldalam felpuffad, NEM a hasam, szerintem szigma vagy vastagbél és nagyon intenzív csikaró, éles, és egyben tompa fájdalom kíséri. Ilyenkor erőteljes hasmenés lesz a vége, ami nagyjából 30 percig tartó wc üléssel jár. Ennek időpontja hajnali 3 óra és 1/2 5 óra között. Nem tudtam megfigyelni mitől van, de annyi biztos, hogy este bő adag tejfölös tészta nagy eséllyel ehhez vezet, de egy kiadós esti vacsorázás is. Sajnos neten mindössze annyit találtam, hogy diverticulum a betegségem, vagyis remélem tényleg "csak" ennyi.

De másnak esetleg nagyon hasonló problémája van, ami ennek tükörképe? Mert, ha igen, és tudja mi a baja megosztaná velem?

35/F

2016. márc. 15. 09:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Figyelitek még a kérdést? Hasonló cipőben járok én is.

A divertikulumokat lehetséges kitapintani valóban, és azoknál tényleg előjöhet,hogy a rostdús ételtől javul.

2016. márc. 17. 07:32
 12/31 anonim ***** válasza:

Szia, én figyelem :)

Na én most megprólálok rá egy 9 napos nagyon durva méregtelenítést (F*rever clean9). szerintem segíteni fog..

Te jártál dokinál vele?

2016. márc. 17. 10:31
 13/31 A kérdező kommentje:
Én is figyelek. Nekem ez csak egyfajta megérzés, hogy ez lehet a bajom. De a rostdús táplálkozás segít.
2016. márc. 17. 15:39
 14/31 anonim ***** válasza:

Nalam mar 8 hete fennallo sigmabel fajdalom van. Nem mindig de azert erzem. kb ket hete mondtak eloszor hogy valoszinuleg bel eredetu a problema es nem nogyogyaszati. Az elso 4-5 hetbeb szinte csak ejjel ereztem enyhe tompa nyomaserzest. Aztan ket hete hasi uh-n nem lattak semmit majd egy het mulva masik orvos azt mondta enyhe belfalmegvastagodast lat az uktrahangon illetve epekovet.

Szoval en nagyon be vagyok tojva...

Fogytam is az elmult par hetben nem is keveset,9-10 kg korul bar fele annyit vagy harmadannyit is eszek illetve kb 90%-kal csokkent a nassolasom.

Ti hogy vagytok?

Milyen idosek vagytok?

2016. márc. 20. 14:54
 15/31 anonim ***** válasza:

Szia!

UH-n nekem is láttak bélfalmegvastagodást, de a CT rácáfolt! Jobban hiszek annak mint egy 100 éves uh gépnek.. Lehet neked is érdemes lenne máshogy megnézetni :)

21/l

2016. márc. 20. 18:28
 16/31 A kérdező kommentje:

35 éves vagyok és pasas. Nekem huszonévesen jött ki ez a gond, talán crohn beteg nem vagyok, mert ott általánosságban a jobb oldalon van fájdalom és puffadás. Azt is észrevettem, hogy a stresszhelyzet is kiváltja, és, ha összekuporodva olvasom a gyakorikerdesek.hu-t..

Légyszi mihamarabb írjatok, amint kiderül valami!

2016. márc. 20. 21:56
 17/31 anonim ***** válasza:

En 28 multam es 4,5 honapja szultem a masodik gyermekemet. Nem csaszarral szoval az osszenovest a nogyogyasz kizarta.

Nektek mi a helyzet a szeklettel?

Hajlamosak vagytok a szekrekedesre?

Mert en nem. Amig rendesen ettem addig naponta ketszer is mentem. Most miota nagyon keveset eszek azota csak egyszer. Es az is hol formaltabb, hol lazabb kupac.

Csaladotokban volt belbetegseg?

A nagymamamat 4 eve mutottek (85 evesen)belpolipokkal mert nem tudtak leszedni neki tukrozesen mert olyan hatul volt.

Vervetelen voltatok?

Kerdezo.: hogyha evek ota fennal a problema hogyhogy nem voltal meg tukrozesen?(nem rosszbol kerdezem)

2016. márc. 21. 07:10
 18/31 anonim ***** válasza:

Candida tesztet próbáltatok már?

Javasolnám.. Vérből.. 3500 ft a gyógyszertárba, annyi a szúrás, mint egy vércukormérésnél.

Többek között bélproblémákat is okoz.

2016. márc. 21. 17:31
 19/31 anonim ***** válasza:

Gyogyszertarban?

Ott kell kerni hogy csinaljak meg vagy otthoni teszt?

2016. márc. 21. 21:06
 20/31 anonim ***** válasza:
Otthoni teszt, gyógyszertárban lehet venni, bocsi, tényleg hülyén írtam.
2016. márc. 21. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!