Mi lehet a bajom?
Kb. 1 hónapja voltunk az orvoshoz, mert nagyon fájlaltam a hátamat és hasamat, égő érzést éreztem a gyomromban, illetve a nyelőcsőmben. Azt mondta biztos gyomorhurutom van, de ez nem vészes.
Ezek a tünetek most sem szűntek meg, sőt, szédülés és indokolatlan súlyvesztés is hozzátársult, pedig normálisan étkezek.
Utánanéztem a neten, lehet, hogy hasnyálmirigy- vagy vastagbélproblemám van? 15/L
Menj el újra, és ragaszkodj beutalóhoz, csináltass hasi ultrahangot, lehet egy CT meg egy gyomortükrözés sem ártana, vagy EKG.
A lényeg, hogy egy ilyen "biztos ez-az"-zal ne hagyd magad lerázni, mert az a refluxtól kezdve a gyomorhuruton át a hasnyálmirigy-gyulladásig bármi lehet. Főleg így, hogy nem múlt el.
Köszönöm.
A gyomortükrözés fáj?
Nem fáj, csak kellemetlen, de ha normális étkezés mellett fogytál is a hasi panaszaidon kívül, akkor feltétlen meg kellene csinálni, menj el szherdán a háziorvoshoz, kérj beutalót.
Engem ilyen panaszokkal beutalt a háziorvos vérképre, hasi ultrahangra és gasztroenterológushoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!