Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Migrénre szed valaki Topamaxot?

Migrénre szed valaki Topamaxot?

Figyelt kérdés
5 hete kezdödödött az auràs migrènem, kivizsgàltak,ès a fejfàsambulanciàn Topamxot irtak fel. Egyelôre 2x25 mg- ot szedek, 2x50 mg-ig kell emelni. Kisse nyomottabb vagyok tole es fogytam. Az aura megszunt, az alap fejfajas us javult, 10 nap szedes utan, remelem idovel elmulik az is. Szivesen vennem ha mas is le tudna irni a tapasztalatait.

2016. márc. 11. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha javulást tapasztalsz szedd tovább. Irigyellek, nekem semmi nem segített.
2016. márc. 13. 08:19
 2/3 A kérdező kommentje:
O, rettenetesen sajnalom. Nekem naponta voltak auras migrenes rihamaim mar...ezen javitott. Nagyon bizom a tünetmentessegben!
2016. márc. 15. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia itt vagy mèg, remélem.

En is lehet topamaxot fogok szedni, neked okozott az elejen hanyingert vagy hanyast? Hanyasfobiam van es lattam, h ez gyakori mellekhataskent van feltuntetve, ezert kerdezem:/

2020. júl. 18. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!