Akik hajlamosak rá náluk mennyi ideig tart a felfázás?
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja trat nálam,eddig még sosem volt.Persze enyhébbek előfordultak de arra elég volt a vény nélküli gyóygszer is.Most úgy jártam,hogy azt hittem elején ez is gyorsan elmúlik,de aztán nem.Elmentem nőgyógyászhoz kaptam antibiotikumot,az beszedtem és Klion hüvelykúpot is használtam az előírtak szerint.Aztán most megint vissza jött pedig szedtem utána hüvelyflórát szájon át és most hüvelykapszulát is vettem plusszba még.Ill . cickafarkfű és medveszőlőteát is iszogatok.Sajnos nem igazán érzem jobbnak és most megint megyek vissza dokihoz,de már elegem van :S Egy két napig néha jobb aztán újra előjön.2016. márc. 9. 23:01
1/2 anonim válasza:
Nálam 2-3 hét alatt lezajlik, szerintem nem jó a gyógyszer, amit a dokid adott.
2/2 anonim válasza:
A felfázáson pontosan mit értesz?
Nem lehet, hogy inkább urológiára kéne menned, ahol csinálnak egy vizelettenyésztést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!