Felfázás lenne? (Tünetek lent)
Figyelt kérdés
Kedden este fele érzékeltem mikor elmentem pisilni hogy fáj a pisilés és olyan erős szaga volt. A szag azóta megszűnt de a pisilés rohadt kellemetlen tud lenni.. és hozzá fáj a húgycsövemnél meg a hasam is. Forróvízbe fürdök rendesen felöltözök de még nem múlt el.Anyu vett nekem urogint a gyógyszertárba nem tudom mennyire használ majd. Valaki valami tanács? Hogy kezeltétek ki magatokat ebből? :(2016. febr. 13. 18:05
1/3 anonim válasza:
Szerdán el kellett volna menned a háziorvoshoz és csinált volna helyben egy vizeletvizsgálatot és kaptál volna antibiotikumot. Jobban jártál volna.
De még hétfőn sincs későn, hogy elmenj!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen jogos már énis bánom :( csak mostanában annyit járok oda hogy szégyellek MEGINT bemenni :D Ha hétfőig nem javul akkor megyek de addig hátha tud valaki valami bevált módszert.
2016. febr. 13. 18:11
3/3 anonim válasza:
Holnap menj orvoshoz, a felfázás nem vicc. Addig is igyál rengeteg folyadékot (szénsavmentes víz, gyógytea), és melegítsd a derekad. A forró fürdő nem túl jó ötlet, mert fokozza a gyulladást, esetleg langyos, sós ülőfürdőt alkalmazhatsz. De hangsúlyozom, ezzel orvoshoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!