Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akkor most mi van ezzel a...

Akkor most mi van ezzel a trypophobia-val?

Figyelt kérdés
Rákerestem több helyen is és elvileg ez az apró lyukaktól való félelem, de Mindig kiadott olyan képeket ahol az emberek bőre szó szerint lyukas és vagy van benne valami mag szerűség. Ezek a képek csak szívatás ként vannak ott mint ahogy egy Halloweeni smink videóban vagy az már másik betegség vagy a félelem pszichésen ezt okozza?

#lyuk #trypophobia #lyukas bőr #szívatós seb smink
2016. febr. 26. 21:25
 1/2 anonim válasza:
a trypophobia a félelem ezektől a kis lyukaktól. akiknek ilyen fóbiája van azok félnek,tartanak,undorodnak ezektől főleg ha rajtuk van.akár a látványától is. azt nem tudom van-e ilyen betegség.
2016. aug. 8. 00:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Sok ember azt állítja, hogy létező betegség, meg, hogy neki is ez van, bár én ilyennel még nem találkoztam. Számomra a két legdurvább (vagyis ártatlan dologtól való félelem) két volt iskolatársam, akik a káposztalepkétől és a katicabogártól (a piros, hatpöttyöstől) féltek.

Azok a képek amúgy kamuk. A vízi lótusz lett rámontírozva a testrészekre, bizarr dolog, de ilyen a valóságban nincs. [link]

2016. szept. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!