A trypophobia-t hogyan lehet lekuzdeni?
Figyelt kérdés
Konkretan rosszul vagyok a szabalytalan kis lyukaktol. Nagyon nagyon rossz! Mit lehetne ez ellen tenni? Mostanaban volt egy almom, amiben rajtam is ilyen kis lyukak keletkeztek, a mellkasomon. Szornyu volt. Azota nem telik el ugy nap hogy ez ne jutna szazszor az eszembe, es folyton a mellkasomat fogdosom, hogy nincsenek e ott ezek a kis lyukak. Mit tegyek?2016. jan. 26. 20:14
1/3 anonim válasza:
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!
Beírtam a keresőbe!!! Ráz a hideg! Ez nagyon durva.
Most már nem vagy egyedül legalább.
2/3 anonim válasza:
Ha küzdesz egy fóbia ellen, valószínűleg erősödni fog. Szakszerű kezeléssel viszont hamar megszűnik.
3/3 anonim válasza:
Nincsenek kis lyukak, illetve vannak, pórusok. El kéne menned ezzel orvoshoz, mivel ez nem reális félelem. Kérdés, csak a szabálytalan lyukaktól félsz vagy a szabályosoktól is? Például egy méhkaptár sejtjei láttán nem fog el a rosszullét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!