Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hetente egyszer van székletem....

Hetente egyszer van székletem. Volt már hasonló valakinek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már hónapok óta gyötör a probléma, miszerint nincsen székletem. Illetve van, de nagyon kevés és nagyon ritkán. Jegyzetelem, hogy mikor sikerül elmenni a mosdóba. Volt olyan, amikor elmentem kedden és következő hét szombaton sikerült megint. Természetesen megijedtem és voltam orvosnál. Teljes labor vizsgálatot csináltak, minden negatív. A pajzsmirigy eredményre még várni kell, de feltételezem nem azzal lesz gond. Jövőhéten megyek ultrahangra, a biztonság kedvéért ott is megnéznek mindent. Elküldtem gasztroenterológushoz de oda csak március végén tudok menni, mert akkora van időpontom. Kipróbáltam már többféle hashajtó módszer, beleértve a gyógyszereket is. Semmi nem segít. Már volt olyan is, hogy összeettem mindent, hátha meghajt de ezekben az esetekben kihánytam a bevitt dolgokat. Kezdek megijedni. Nagyon sokat híztam, de szinte csak a hasamra. Először azt hittem terhes vagyok, annyira gömbölyű a hasam, de nem az a baj. Egyszerűen nem tudom hová tűnik az a kaja mennyiség amit beviszek naponta.. Valaki járt akárcsak hasonló cipőben? Javaslatok?
2016. febr. 16. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a pajzsmiriggyel nincs osszefuggesben.

Ha stresszesen elsz az is befolyasolhatja.

2016. febr. 16. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:

A betegség a test valamennyi szervére hatással van. A panaszok sokszor lappangva jelennek meg, nem jellegzetesek, vagy csak a panaszok egy része jelentkezik, ezért gyakran orvosok is nehezen ismerik fel. Az érintettek teljesítőképessége romlik, koncentrációs képességük csökken, fáradtak, érzékenyek a hidegre és gyakran van székrekedésük.

Pajzsmirigy alulműködés. Lehet.

Egyébként pedig sok folyadék, rostdús táplálkozás, mozgás. Nem hashajtók.

2016. febr. 16. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigyalulműködés tud ilyet csinálni, tapasztalat :(

Székletvizsgálat volt parazitára?

2016. febr. 16. 21:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

Sokat iszom, rostos ételeket eszem. Pont azért, hogy legalább ezzel is segítsem a szervezetem. Persze az ijedt ember mindent megpróbál.. ekkor jöttek a gyógyszerek.

Székletemet nem vizsgálták, de a közeljövőben ez is meg fog történni.

A pajzsmirigyalulműködés miatt híztatok?

2016. febr. 17. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!