Volt valakinek hasonló tünete? Mennyire veszélyes? Magas vérnyomás stb. többi lent
Figyelt kérdés
kb 10 éve magas vérnyomást és enyhe szívritmus zavart "diagnosztizáltak" nálam, írtak ki gyógyszereket amiket max 2-3 hétig szedtem. Ekkor voltam 17 éves, nem akartam gyógyszereken élni és jól is voltam. Viszont... Akkoriban is és most is ha megerőltetem magam (pl:foci,futás) homályosan látok, de annyira, hogy egy bizonyos pontban semmit... amire épp nézek köd csak körülötte látok. Ismerős valakinek a helyzet? Mennyire aggódjak?2016. jan. 8. 12:56
1/1 anonim válasza:
Sürgősen menj el szemészetre, lehet súlyosabb oka is, ezt nem szabad elhanyagolni.
Vérnyomásod azóta rendben? Méred rendszeresen? Ha abbahagytad a gógyszert és továbbra is magas, akkor annak is lehetnek következményei, nemcsak szemre, de más szervekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!