Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Többgyerekes anyukák! Hogyan...

Többgyerekes anyukák! Hogyan látjátok el a családot ha betegek vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem "csak" 3 kisgyerekem van de tudom hogy van akinek 4-5-6-7... már 5. napja beteg vagyok, torokgyulladás, nátha (de az a durva). mivel nem tehetem meg hogy fekszem, nagyon lassan gyógyulok és nagyon szenvedek. ti hogy oldjátok meg ilyenkor?

2016. febr. 15. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy, ahogy te. Lázasan, szédelegve, bőgéssel küzdve. És sokkal lassabban gyógyulok, mert nem tudom kipihenni, ugye.
2016. febr. 15. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így. December végén megfáztam, beszedtem egy csomó vény nélküli gyógyszert, köhögés megmaradt. Február elején már egész nap hánytam a köhögéstől. Doki, kétoldali tüdőgyulladás. Ekkor mentem Anyukámhoz, sajnos messze lakik és egy náthára nem tudom idehívni. De ekkor nagyobbik lányom kivettem oviból és minden elutaztunk Anyához. Ő csak 3-ig dolgozik, úgyhogy egész délután tudtam pihenni. Hatalmas segítség volt. Ha ő nincs, szerintem már kórházban lennék.
2016. febr. 15. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Olvasom a kommenteket, meg hasonló kérdések kommentjeit és szerintem ez ultra gáz. Apukák hol vannak ebben a helyzetben? Egy anyának aki "csak" otthon van a gyerek(ek)kel, nem jár ki egy rendes pár napos pihenés, hogy meggyógyuljon?

Az anya nem 0-24 dolgozik a gyerekekkel, a háztartással? Abban nem lehet elfáradni? Ha esetleg a gyerekek már vannak akkorák hogy anyuka beadja őket bölcsibe, oviba és vissza megy dolgozni, akkor minka után mindent ugyanúgy ő csinál meg, ha beteg a gyerek, általában ő gondozza és marad otthon vele, ő kel hozzá éjszaka... Mert a "férfi" dolgozik....

A nő meg biztosan csak lógatja a lábát.

Kiharcolták a nők az egyenjogúságot és hol tartanak? Egyenjogúan dolgozhatnak és mellette pluszban kb. egyedül vihetik a hátukon a háztartást is! Sokszor az egészségük rovására! Ritka az a pasi, aki segít, pedig a gyerekeket sem csak a nő akarta és a pasi szennyes gönceit, edényeit is a nő mosogassa, akár betegen is.

Szégyen és elkeserítő, hogy a házasságkötésnél tett eskü már itt meg is dől.....

2023. febr. 28. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem így kellene lennie! Egy normális, jól működő kaocsolatban, ha szereti az ember a másikat.
2023. febr. 28. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!