37,8fokos Lázam van mit tegyek hogy meggyógyul jak hamar?
Figyelt kérdés
Torkom faj egy kicsit és tüzel az egész testem.Sok vizet iszom mit tegyek hogy gyorsan meggyógyul jak?2016. febr. 11. 17:25
1/4 anonim válasza:
Ez csak hőemelkedés. Ha vírus mondjuk kezdődő influenza, akkor nem lesz hamar ... Am sok folyadék, pihi, vitamin, ha kell lázcsillapító, illetve ha rosszabb akkor doki, tovább majd az ő utasításait követni. Lehet egy napos kis valami, de lehet tényleg komolyabb baj is. Lehet egy hét is mire rendbejösz. Majd kiderül.
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy, mert 1 nap alatt nem fogsz meggyógyulni.
Én is most voltam beteg és sok vizet ittam, vitaminokat szedtem, ettem húslevest is. Meg szedtem lázcsillapítót. Orrfolyásra meg sós vizet szippants fel napi 3x, egy ideig jó, de hosszútávon is előbb megszünteti. Ja meg pihenj sokat.
3/4 anonim válasza:
Túladagolt C vitamin segít. Meg pihenés, meleg tea.
4/4 anonim válasza:
Ez csak hőemelkedés, gargalizálj sós vízzel, igyál mézes citromos teát, egyél húslevest, jó ilyenkor a hagyma, fokhagyma is, és maradj egyforma hőmérsékleten a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!