Szerintetek meggyógyul a kutyus?
Szia!
Mivel a vörösvértestek szállítják az oxigént, ha nem lenne neki, már rég halott lenne. Amúgy az kiderült, hogy egyáltalán mi a baja, mert annak megfelelően kell kezelni, csak akkor gyógyulhat meg. Meg ha ilyen krónikusan alacsony a vörösvértest szintje, akkor miért engedték egyáltalán haza.
"...akkor miért engedték egyáltalán haza."
Na mégis?
"Nem lenne szívünk elaltatni! :("
Pedig SOKKAL jobb lenne neki!
Azért engedték haza,mert haldoklik!
Nem pozitív,realista vagyok!
NE hagyjátok kínlódni,altatást neki!
"Hova lett belőletek a pozitívitás?"
Gyakorin mégis mit vársz? :D
(Súgok: itt már az is csodaszámba megy, hogy senki nem kötött bele a 4 napba. Én sem fogok.)
"csak azért írtam ki a kérdést hogy valaki tudja e hogy mi baja lehet."
Az az orvos. Amint tudja, mondja. Úgyhogy légyszi ne velünk hisztizz azért, mert te ideges vagy!
Három dolog:
1. Nem kötekedésből, de kiszáradt, hányós kutya miért nincs az orvosnál, infúzión? Azt tudja a doki, hogy nem marad meg a kutyában a folyadék, mégis azt mondta, hogy tök jó, maradjon otthon? Ha nem, akkor érdemes lenne felhívni, nehogy azért legyen rosszabbul a kutya, mert elakadt az információ.
2. Ha tájékozódni akarsz, külföldiül érdemes rákeresni. Angolul "anemia in dogs". Nem veszem el előled a keresés és a felfedezés örömét, hátha az legalább leköt, amíg jelentkezik a doki.
3. Azért ha el kell engedni, akkor altassátok el. Ez az utolsó kedves dolog, amit meg tehettek érte. (Dokit faggassátok ki a procedúráról, ahogy hallom még mindig van olyan barbár, aki 1 injekcióval altat.)
+1. Tegnap én is megjártam az állatklinikát a kutyával (UH, röntgen), jövő7 elején műtét. Úgyhogy abszolút együtt érzek veletek xD A legjobbakat a kutyusnak!
Van remény!
Ismertem egy kutyát, néhány hónapja elütötte (maga alá gyűrte) egy targonca. Járni egyáltalán nm tudott, enni is alig, a belső szervei és a hátsó része összeroncsolódott. Mégis egy hétig élt, ezt követően.
Ez nm hasonlít a ti esetetekhez, ezzel csak azt akartam közölni, hogy a kutya a legkitartóbb állat. Az utolsó percig küzd.
Az én kutyusomnak is volt hasonló baja nyáron, kiszáradás. Kapott szurit, és gyógyszert. Próbáljátok beléerőltetni a vizet, ha kihányja, akkor is.
És van erre egy hatékony gyógyszer, a neve viszont nm jut eszembe. :(
Minden jót kívánok a kutyának!
És ne mondjatok le róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!