Fogorvos elött mennyi idővel vegyek be rivotrilt, hogy ne ájuljak el a félelemtől?
Figyelt kérdés
Szorongásos, pánikos beteg vagyok ezért van 0.5.ös rivotrilom. (alapból nem szedem)
Nagyon parázok a fogorvostól. Mennyi idővel
a székbeülés elött vegyek be?
Én egy félre gondoltam.
2016. jan. 24. 19:57
1/3 anonim válasza:
Mi lenne, ha nem vaktában drogoznád magad,mert esetleg üti a fogorvos által adni szándékozott cuccot, hanem odatelefonálnál a fogászhoz, hogy megkérdezd mit fog adni, aztán a saját díleredhez (pszichiáter) hogy a két szer mehet-e együtt. Kicsinalod a szívedet, ha csak így össze-vissza szeded a kis tudatmódosítódat. Hiába legális, attól még vannak mellékhatásai, pláne más dolgokkal, pl. a fájdalomcsillapítókkal együtt beszedve,
2/3 Tramadol válasza:
Bla-bla-bla.... Mielőtt indulsz fél órával.
3/3 benzo23 válasza:
Ha többet akarsz bevenni akkor mehet az egy óra is,és amikor odaérsz már nyáladzol.Akkor már bátran túrkálhat benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!